Home Al профили
Алуминиеви профили

За изработка на вашата алуминиева дограма предлагаме добре познатият на българския пазар профил с търговска марка  exalco. Той е многофункционален, изисква минимален разход за поддръжка и има дълъг живот. Качествената повърхностна обработка на профила го прави изключително издръжлив на корозия, а цветовете нанесени чрез прахово боядисване или елуксиране запазват дълготрайно своята наситеност и блясък.

 

Предлаганият алуминиев профил е в разнообразна цветова гама, включваща всички класически цветове по каталога на RAL.

Алуминиевите профили са чудесен избор за дограмата във вашия дом, поради високата си издръжливост на климатични условия и корозия.

Заради своята устойчивост и здравина те се препоръчват също и за изграждане на конструкции, при които съществуват повишени изисквания за сигурност, в това число окачени фасади, зимни градини и др. Практически вечни, алуминиевите профили осигуряват чудесна термо, шумо и звукоизолация за вашето жилище и офис.

 

 

алуминиев прозорец от ива-слав За постигане на добра термоизолация се прави термично прекъсване на профилите/ т. нар. термомост от полиамид /.

алуминиева врата от Ива-слав Студеният алуминиев профил / без прекъснат термомост / е рационално решение за изграждане на вътрешни преградни конструкции и интериорни врати на приемливи цени. Той отлично се комбинира с богата гама от армирани и орнаментални стъкла и тонирани огледала, които предлагаме.
al дограма Чудесно решение за изграждане на преградни стени, врати и дрешници предлага и алуминиевият профил с приплъзване. Посредством неговото използване се пести пространство.

 

Последни новини

                                         iva-slav.com PetrovSoft